Dining
Ceturtdiena, 13. decembris Lūcija un Veldze

Vecrīga

Centrs

Pārdaugava

Citur

Mārupe

Apskati arī
WWW
Ēdienkarte

Adrese:

Jomas iela 47/49 (Hotel Jūrmala Spa), Jūrmala

Tālrunis:

67784415

Darba laiki:

12:00 - 23:00

Norēķini ar kartēmTerase vasarāWiFi

Restorāns Jūrmala

Ēdiens
Atmosfēra
Apkalpošana
Interjers
Cenas

Vērtēt

Ēdiens
Atmosfēra
Apkalpošana
Interjers
Cenas
Pirmais iespaids ieejot "Hotel Jūrmala Spa" pirmā stāva restorānā "Jūrmala", - plaši un gaiši. Restorāns ir tiešām ietilpīgs, ar dažādām zonām, pieejama arī ne mazāk plaša vasaras terase Jomas ielas pusē. Nepārsteidz labi skolotais personāls, kas prot gan pieņemt rezervāciju, gan pienācīgi sagaidīt ar smaidu un profesionālām iemaņām.

Skaidrs, ka viesnīcu restorāni neaizraujas ar jaunradi un to pamatuzdevums ir nodrošināt ar pieprasītiem un kvalitatīviem ēdieniem. Uzsvars uz mūsdienu klasiku, toties līdz detaļai nostrādātu. Ēdienkartē nav lielu pārsteigumu, pieejama lielākā daļa restorānu dižpārdokļu - Cēzara salāti, tartars, karpačo, žuljēni, pastas, burgeri, gaļa, zivis, deserti. Bez a la kartes restorāns "Jūrmala" katru mēnesi piedāvā arī īpašu tematisko menu.

Pētot dzērienu karti, var just nopietnu pieeju dzērienu atlasē. Vīnu karte šaubas neraisa, stilu un reģionu ziņā tā ir pietiekami daudzveidīga, un bez pazīstamiem vīna zīmoliem tur var atrast arī specifiskus šampanieša eksemplārus un pat slovēņu rīslingu. Simpātiska ir arī iespēja izvēlēties dažādus vīnus puspudeles tilpumā.

Viesmīlis, gados jauns, tomēr rada iespaidu, ka te strādā jau sen. Viņš pilnībā pārzina ēdienkarti un, stāstot par ēdieniem, spēj iekārdināt uz līdzenas vietas. Pirmajā kārtā apstājamies pie Cēzara salātiem un laša tartara, piekrītu, nav nekāda oriģinālā izvēle, taču esam te, lai garšīgi paēstu, nevis aizrautos cīniņā par oriģinālāko izvēli. Tātad, smalkumus pie malas, un ar sakairinātām maņām ķeramies pie ēdieniem, kas visvairāk kārojas. Cēzara salāti un laša tartars savas iesildītāju lomas pilda godam – akurāti nostrādāta un glīti pasniegta prelūdija, kas vieš cerības uz tikpat sakarīgu turpinājumu.

Arī otro ēdienu izvēle balstās uz mirkļa iegribu par labu grilētam lasim ar ceptiem spinātiem, tvaicētiem sparģeļiem un krēmīgu citrona mērci (14 €) un grilētai cūkgaļai timiāna marinādē ar kartupeļu gratēnu un Bernaise mērci (10 €). Atkal – labi nostrādāts. Lasis sulīgs, no virspuses viegli aprauts, sparģeļi al dente un mērce  ar citrusa pieskaņu. Arī cūkgaļa ir sulīga un ar patīkamu tekstūru, sāta sajūtu dod kartupeļu gratēns un izteikti krēmīgā Bernaise mērce, taču grilētais tomāts gan ir kā autsaiders, varēja būt un varēja arī nebūt. Porcijas uz šķīvja atbilst ēdienkartē solītajam, un, kas būtiski, arī porciju izmēri pietiekami, lai beigās mēs būtu spiesti atteikties no deserta. To tad nākamreiz.

KOMENTĀRI

+ PIEVIENOT SAVU KOMENTĀRU
Ilze ar vīru 03.01.2017
Jauka atpūta viesnīcā un spa nav iedomājama bez restorāna apmeklējuma. Mēs ar vīru nosvinējām tur kāzu jubileju. Arī mums patika kā apkalpoja, patiešām profesionāli un laipni. Ēdieni arī bija garšīgi un vakars izdevies par visiem 100%. Paldies, mēs noteikti aizbrauksim vēl.
Inguna 20.10.2016
Pirms nedēļas ar vīru bijām šajā restorānā un izmantojām sen iegūtu dāvanu karti. Vēlos uzslavēt šo vietu, jo cenas, nezinu kā vasarā, bet nesezonā ir pat ļoti sakarīgas priekš Jūrmalas. Apkalpoja mūs ļoti profesionāli, cēzara salātiņi garšoja labi, bet siera kūka bija vienkārši debešķīga.
badge

Piedāvājumi!

 
hot Jaunā gada sagaidīšana restorānā Key to Riga

Jaunā gada sagaidīšana restorānā Key to Riga

Vecgada vakara izklaidējošā progra ...

Restorānu vērtējumi


Restorāni | Krogi | Gardēžiem
Aizvērt Izvēlies