Muusu ir pārdomāts un vārda tiešajā nozīmē skaists restorāns ar galveno funkciju lai viesi jūtas ērti. Interjers, respektējot seno namu, kurā restorāns atrodas, veidots atturīgi elegantā manierē ar atsegtām ķieģeļu sienām un harmonisku lina un koka saspēli dažādos dizaina elementos. Vietu restorānā ir pietiekami, lai būtu, kur nolīst, ja ir tāda vēlme.
Skaidrs, ka noturīga kvalitāte un pamats zem kājām ir jebkura restorāna pašmērķis, un šeit ar to viss ir kārtībā. Šefpavāra Kaspara Jansona pavārmākslas talantu neviens neapšauba un šeit sarodas viesi, kuri prot novērtēt labu ēdienu un profesionālu servisu. Atzinības vērta ir arī "Muusu" vīnu karte, kas gadu gaitā tikusi rūpīgi atlasīta un veidota pēc principa - izcils nenozīmē dārgs.
Muusu virtuvē galvenās vērtības ir sezonalitāte un radošums - šefpavārs mūsdienu Eiropas klasikai pievienojis pamatīgu jaunrades devu un būtisku lomu atvēlējis vietējiem sezonas produktiem. Ja ārā ir sēņu laiks vai sākusies pīļu medību sezona, varat būt droši, ka Muusu pusdienās vai vakariņās galdā cels tikai to svaigāko.
KOMENTĀRI
Lūdzu autorizējies.