Piektdiena, 15. novembris Leopolds, Undīne un Unda

Vecrīga

Centrs

Pārdaugava

Citur

Mārupe

Apskati arī

Adrese:

Grēcinieku iela 8, Rīga

Tālrunis:

66119677

Darba laiki:

12:00 - 23:00

Piektdien, sestdien: 12:00 - 24:00

    • Foursquare

    • Ekaterina Shanaurova, 18.07.2015
      Zamechatelnoe mesto. Otmennyi gaspacho, prekrasnye ravioli s teliatinoi. Rekomendatcii ofitcianta po delu i ochen tochny. Portcii veliki, tceny adekvatny - ravioli 6 evro, rizotto s grebeshkami okolo 14.
    • Kristina Gromova, 04.01.2015
      Obsluzhivanie na vysshem urovne. Povar nalazhal s rizotto, no personal ostavil nas dovolnym umenshiv nas schet. Bolshie portcii (osobenno zakuski). Khoroshie vina. Ochen uiutnoe mesto!
Padomāts par bērniemNorēķini ar kartēmTerase vasarāWiFi

Locale

Ēdiens
Atmosfēra
Apkalpošana
Interjers
Cenas

Vērtēt

Ēdiens
Atmosfēra
Apkalpošana
Interjers
Cenas
Jaunais „Locale” ir mūsdienīgs un askētisks restorāns vairākos stāvos ar viegli akcentētu elegances noskaņu. Telpas ir ļoti plašas un gaišas - pirmais stāvs ar plašu vasaras terasi noderēs, ja vēlaties papusdienot, nobaudīt rīta kafiju vai ieturēt pēcpusdienas deserta pauzi, savukārt dziļākā telpas daļa un zāles pārējos stāvos vairāk piemērotas netraucētai maltītei. Kopumā restorāns veidots pieprasītā manierē, uzsvaru liekot uz modernismu un funkcionalitāti.

Restorāna nosaukums nemelo – tā koncepcijas pamatā ir pašmāju sezonālie produkti, kurus starptautiskā pavāru komanda pasniedz progresīvā manierē. „Locale” pārliecība ir neapskaužama – jo īsāks produktu ceļš līdz galdam, jo gardāka maltīte. Nevar nepiekrist, to apliecina arī kvalitatīvi pagatavotie ēdieni, kuru pamatā ir Latvijā pieejami labumi.

Restorāna šefpavārs ir no Itālijas - Andrea Bressan, būdams Latvijas produktu patriots un lielisks pavārmeistars, viņš savā ēdienu koncepcijā apvienojis sezonālus vietējos produktus ar starptautisku pieredzi un skatījumu uz kulinārijas lietām. Savukārt Emmanouil Chatzidakis no Grieķijas restorānā atbild par konditorejas sniegumu un ir pārliecināts, ka ēdienam ne tikai jāgaršo brīnišķīgi, bet jāsniedz bauda arī acīm. Viņš pats smej, ka viņa desertus klienti vispirms ēd ar mobilajiem tālruņiem un tikai pēc tam ķeras pie deserta dakšiņas.

„Locale” ēdienu piedāvājums ir ļoti plašs un daudzveidīgs. Ja piederat pie tiem, kam patīk paēst „uzkožot”, der ķerties klāt tapu un pinčo uzkodu klāstam, bet Latvijas produktu cienītāji ēdienkartē novērtēs Latvijas delikatešu sadaļu ar aktuāliem sezonas ēdieniem no Latvijas zemes un ūdeņiem. Piemēram, zivju asorti (19.70 €) ir gan mazsālīts lasis, gan sviesta zivs, gan ceptas reņģes marinādē, bet sieru izlasē ar ziedu medu un dārzeņiem (10.50 €) iekļauti arī tādi pašmāju ražojumi kā mīkstais pelnu siers un siers ar linsēklām.

Pamata ēdienkartē Eiropas lejasgals satiekas ar Latvijas produktiem un tāda arī ir šī restorāna galvenā būtība. Brusketas ar marinētām reņģēm, humuss no pelēkajiem zirņiem, jēra karē ar kolrābi un olīvām vai, piemēram, Kazas siera krēms ar pekanriekstiem un svaigām zemenēm ir tikai pavisam neliela daļa no oriģinālajiem produktu salikumiem.

KOMENTĀRI

+ PIEVIENOT SAVU KOMENTĀRU
Julio 05.08.2014
Labs restorāns ar labu virtuvi. Interjers arī moderns. Labs koncepts.

Restorānu vērtējumi


Restorāni | Krogi | Gardēžiem
Aizvērt Izvēlies