Dining
Piektdiena, 16. novembris Banga un Glorija

Vecrīga

Centrs

Pārdaugava

Citur

Mārupe

Apskati arī

Adrese:

Dzirnavu iela 84 (Berga Bazārs)

Tālrunis:

67282055

Darba laiki:

10:00 - 24:00
Sestdien: 11:00 – 24:00
Svētdien: 11:00 – 24:00

    • Foursquare

    • Alisa InWonderland, 18.07.2017
      Tried hamburger beef BBQ but somehow sure other things are as delicious! Very nice quite cozy atmosphere. Summer time is great for sitting outside and enjoy Riga vibes
    • Renars Burskans, 18.03.2014
      A very nice place to have lunch or dinner! For a restaurant not too expensive, tasty dishes and jazzy atmosphere. I recommend to take your girl on a date here.
Padomāts par bērniemNorēķini ar kartēmTerase vasarāWiFi

Cydonia gastropub

Ēdiens
Atmosfēra
Apkalpošana
Interjers
Cenas

Vērtēt

Ēdiens
Atmosfēra
Apkalpošana
Interjers
Cenas
Rīgas pirmā gastropaba interjera autore Zane Tetere ("Mad House", "Aqua Luna", "Koya", "Index Café", "Piens", "D’Style" u.c.) telpu veidojusi bez agresīviem elementiem, lai forma nenomāc saturu. Rezultātā atmosfēra padevusies nedaudz industriāla un aicinoša. Acij tīkams minimālisms ar atsegtām ķieģeļu sienām, vieglu un gaišu koka apdari un brūniem akcentiem galdos un krēslos. Oriģināli lampu risinājumi, pie sienām vēl paredzēti gobelēni. Telpas galā atvēlēta vieta arī gaumīgai bērnu istabai, kur mazajiem ir arī pašiem sava virtuvīte.

Šķirstot ēdienkarti var sataustīt pavāra Oskara Koļesņikova (pirms tam darbojies "Istabas" bufetē, arī tepat blakus restorānā "Bergs") individualitāti un gribot negibot sāc iztēloties viņa vīziju par virtuvi bez klišejām. Tie ir nesamocīti un vienkārši ēdieni ar oriģinālu piešprici. Piemēram, ceptu zandartu ar spinātiem un apceptiem kartupeļiem "Cidonijā" pasniedz ar čorizo sviesta mērci un nelieliem pikantās desas gabaliņiem. Radošs un izdevies piegājiens. Ne mazāk radoši ir arī grilētas vistas un avokado salāti par nepilniem četriem latiem. Bagātīgo garšas un vizuālo buķeti papildina viegla mērce, atsvaidzinoši greipfrūta filejas gabaliņi un noblanšēta ola.
 
"Cidonijā" nopietni padomāts arī par ēdiena vizuālo noformējumu ("Berga" skola) un vienalga, vai tas ir dienas ēdiens par trim latiem vai porcija no a la cartes, viss ir vienlīdz rūpīgi nostrādāts.

Ja gribas izbaudīt pēc iespējas dažādākas garšas sajūtas bez pārēšanās, ēdienkartē jāuzšķir sadaļa, kur uzkodu jeb tapu sarakstā var izvēlēties dažādas tapu uzkodiņas, piemēram, baklažānu rullīšus ar Fetas sieru, sēņu tapas ar čorizo vai kaut vai klasisko Mocarellas un tomātu kombināciju. Piemērots risinājums draudzīgai un neformālai pasēdēšanai.

Sasummējot visu kopā, jāsecina, ka "Cydonia Gastropub" ir pat ļoti ieteicama alternatīva dzīves baudītājiem un ēdājiem ar labu gaumi. Aizejiet, kaut vai tikai uz vienu nopelnīto vakarpuses kausu alus vai glāzi vīna.

KOMENTĀRI

+ PIEVIENOT SAVU KOMENTĀRU
Kirill Kozlov 03.02.2014
Picas pamatne un ingridientu garšas ir virs visam wau wau wau ":)
badge

Piedāvājumi!

 
hot Sicīliešu vakariņas restorānā SNOB

Sicīliešu vakariņas restorānā SNOB

Blu Lab Academy šefpavārs Alfio Vi ...

Restorānu vērtējumi


Restorāni | Krogi | Gardēžiem
Aizvērt Izvēlies