Dining
Trešdiena, 12. decembris Otīlija un Iveta

Vecrīga

Centrs

Pārdaugava

Citur

Mārupe

Apskati arī
WWW
Ēdienkarte

Adrese:

Torņa 4 (Jēkaba Kazarmas)

Tālrunis:

20370537

Darba laiki:

12:00 - 23:00

    • Twitter

    • 03.03.2018
      @gudemons Pelēkais strazds
    • 06.10.2016
      RT @LRKultura: Juris Boiko, Hardijs Lediņš un NSRD - laikmets latviešu mākslā @apgadsNeputns grāmatā: https://t.co/vhAiKPzAsL
    • 06.10.2016
      Special 3 course SET menu for autumn Riga restaurant week. #nextweek 10-16th of October ||| 20€ ||| Book NOW via:… https://t.co/ZKizVOXXtn
Norēķini ar kartēmTerase vasarāWiFi

3 pavāru restorāns - Tam labam būs augt!

Ēdiens
Atmosfēra
Apkalpošana
Interjers
Cenas

Vērtēt

Ēdiens
Atmosfēra
Apkalpošana
Interjers
Cenas
Kas notiek, ja satiekas izcili pavārmeistari un nolemj kopīgi veidot restorānu? Rezultāts pilnīgi noteikti nav parasts ierindas restorāns. Mārtiņa Sirmā un Ērika Dreibanta pavāru duetam izdevies radīt veiksmes formulu, kuru nespēj beigt slavēt tie, kas restorānā pabijuši.

Pašos pamatos trīs pavāru restorāns pilda to pašu misiju, ko citi, atšķirība tikai tāda, ka viens pēc otra ēdājus šeit sagaida dažādi pārsteigumi. Ideja par inovatīvu pieeju ēdienu pasniegšanā ieguvusi lielu atsaucību un pavāri no sirds iesaka vietu pie galda rezervēt laicīgi, jo īpaši vakara apmeklējumam.

Labas atsauksmes izpelnījusies oriģinālā “ēdamā māksla” uz sviestpapīra, taču tas nav galvenais, kādēļ trīs pavāru restorāns ir tik iecienīts. Perfekta produktu atlase un kvalitāte, ko nepārtraukti pārrauga šefpavāru brigāde, uz kuras profesionalitāti un uzdrīkstēšanos ar nelielu gastrohuligānisma piešprici balstās šī restorāna slava. 

"3 pavāri" ir restorāns ar noturīgu kvalitāti un radošām izpausmēm, ēdienu piedāvājumā dominē sezonalitāte, kas gaumīgā līdzsvarā ar mūsdienu tendencēm, rada pārliecinošu iespaidu. Ēdienkarte ir lakoniska un konkrēta, līdz ar to apmeklētājs var būt drošs, ka ēdiens būs supersvaigs un virtuve nav samocīta ar liekiem un nevajadzīgiem produktiem. Pluss ir arī tas, ka viesmīlis ēdienkarti un ēdienu saturu pārzin labāk kā reizrēķinu un tas gribot negribot rada uzticību.

Restorānā ir divas zāles. Galvenā zāle ar virtuvi tās epicentrā un galdiem pa perimetru ir gaiša, krāsota siltās krāsās. Otra zāle paslēpta tālāk un labi noderēs, ja ēdienu baudai gribas nodoties netraucētā divvientulībā. Mēbeles, izņemot virtuves leti ar apsildāmu virsmu, tapušas, restaurējot vecus, nekam nederīgus galdus un krēslus.

Dažs labs trīs pavāru restorānu jau paguvis nodēvēt par revolūciju Rīgas restorānu dzīvē, cits to vienārši sauc par mākslu uz šķīvja. Katrā ziņā, dodoties prom, ir pārliecība, ka Tas Labais tik tiešām augs. Tik jālaista un jākopj.

KOMENTĀRI

+ PIEVIENOT SAVU KOMENTĀRU
Elvis 21.08.2017
Labi, ka 3 pavāri neapstājas pie mērcīšu mākslas vien, bet domā arī par ēdienu, ko pasniedz. Ieteikums - viesmīļiem tomēr nevajadzētu būt tik familiāriem. Fine dining tomēr...
es 27.01.2017
autentiska vieta ar atvertu virtuvi, seit ir krieviski appetissimo.blogspot.com/2014/08/tam-labam-bus-augt-3-pavari-riga.html
badge

Piedāvājumi!

 
hot Jaunā gada sagaidīšana restorānā Key to Riga

Jaunā gada sagaidīšana restorānā Key to Riga

Vecgada vakara izklaidējošā progra ...

Restorānu vērtējumi


Restorāni | Krogi | Gardēžiem
Aizvērt Izvēlies