Piektdiena, 22. novembris Aldis, Aldris un Alfons

Vecrīga

Centrs

Pārdaugava

Citur

Mārupe

Raimonds Zommers - Latvijas meistarpavārs 2019

Izstādes “Riga Food 2019” laikā norisinājās vairāki pavāru konkursi, un viens no tiem bija “Latvijas meistarpavārs 2019”, kurā piedalījās pieci Latvijā augsti novērtēti šefpavāri - Raimonds Zommers, Valters Zirdziņš, Māris Jansons, Jānis Zvirbulis un Ingmārs Ladigs.

Pavāru veikumu vērtēja starptautiska žūrija: Jo Nelissens (Jo Nelissen) no Beļģijas, Fransiāne Tartari (Franciane Tartari) no Anglijas, Aleksandrs Prokopovičs (Aleksander Prokopovich) no Krievijas, Dmitrijs Demjanovs, Emannuels Ville (Emannuelle Wille), Vladislavs Djacuks un Pāvels Gurjanovs no Igaunijas, Jerts Klecke (Gert Kletzke) no Zviedrijas un Jērns Lī (Jorn Lie) no Norvēģijas. 

Žūrija vērtēja ēdiena noformējumu, krāsu un formu kompozīciju, garšas un produktu saderību, smaržas, garšas un konsistences atbilstību, tehnisko meistarību un darba organizēšanu, kā arī jaunradi.

Konkursa ietvaros šefpavāriem stundas laikā bija jāpagatavo maltīte no “melnās kastes” produktiem, kurus dalībnieki iepriekš nezināja. Vislabāk ar sarežģīto uzdevumu tika galā restorāna “Entresol” šefpavārs Raimonds Zommers, iegūstot 2019. gada Latvijas meistarpavāra titulu. Apsveicam!


KOMENTĀRI

+ PIEVIENOT SAVU KOMENTĀRU
badge

Piedāvājumi!

 
hot Īpašā novembra ēdienkarte Čarlstonā

Īpašā novembra ēdienkarte Čarlstonā

Restorāna "Čarlstons" komanda sarū ...

Restorānu vērtējumi


Restorāni | Krogi | Gardēžiem
Aizvērt Izvēlies