Svētdiena, 21. aprīlis Anastasija un Marģers

Brīvdienu brokastis

Ģimenes restorānos Hercogs īpašā čempionu ēdienkarte

No 23. janvāra Ģimenes restorānos "Hercogs" viesiem ir iespēja baudīt jauno "Čempionu ēdienkarti".

Nav jābūt sportistam, lai domātu kā čempions. Mūsu vidū ir gan labdarības, gan mākslas, gan smaida čempioni, kā arī, protams, spēka, izveicības un izturības čempioni. 

Ģimenes restorānu Hercogs saimnieks Andris Rūmītis uzrunājis 16 sabiedrībā pazīstamus čempionus dažādās jomās, lai kopīgi sastādītu ēdienkarti visai ģimenei. 

Piemēram, čempioni aktiermeistarībā - Dailes teātra aktieri Andris Bulis un Lauris Dzelzītis – ēdienkartē piedāvā Laura iecienītos tunča salātus ar mini mocarellu, vārītu olu un čili - mango mērci. Roberto Meloni, savukārt, padalījies ar savas mammas recepti - tradicionālu Sardīnijas desertu ar saldējumu un karameļu mērci.

Kaspars Zlidnis Hercoga viesiem iesaka silto melno pupiņu - lēcu salātus ar vinegreta mērci, bet skriešanas seriāla “Stirnu buks” organizators Rimants Liepiņš piedāvā pupiņu zupas recepti.

Olimpiskais medaļnieks svarcelšanā Viktors Ščerbatihs nācis klajā ar tvaicētu vistas gaļas girosu ar griķu risoto, ceptām sēnēm un baltvīna mērci, bet viņa audzēkne Eiropas čempione svarcelšanā Rebeka Koha čempionu ēdienkartei ieteikusi desertu – šokolādes parfē ar iebiezinātā piena biskvītu un kļavu sīrupu.


Čempionu ēdienkarte Hercoga restorānos Mārupē, Ķīpsalā, Mežaparkā un Ādažos (no 23. februāra līdz 24. aprīlim) būs pieejama reizi nedēļā - trešdienās pēc plkst. 16:00. Pasūtot vienu ēdienu no čempionu ēdienkartes, otru saņemsiet bez maksas. Turklāt, 5% no ieņēmumiem par šo ēdienkarti restorāni Hercogs ziedos Latvijas Bērnu Bāreņu fondam.

Čempionu ēdienkarte

UZKODAS ∙ ZUPAS ∙ SALĀTI

Kartupeļu espuma ar liellopu gaļas bumbiņām un parmezāna sieru
Andris un Inguss Reizenbergi ∙ kokteiļu čempioni

Tunča salāti ar mini mocarellu, vārītu olu un čili – mango mērci
Andris Bulis un Lauris Dzelzītis ∙ čempioni aktiermeistarībā

Siltie melno pupiņu – lēcu salāti ar vinegreta mērci
Kaspars Zlidnis ∙ čempions ielu vingrošanā

Kazas siera salāti ar krāsnī ceptām bietēm, rukolu un aveņu – vinegreta mērci
Zanda Zariņa - Rešetina ∙ fitnesa čempione

Grilēta liellopu steika salāti ar skābā krējuma - ķiploku mērci
Robijs Trankalis ∙ čempions ilūzijā

Melno pupiņu zupa ar kūpinātu cūkgaļas ribiņu
Rimants Liepiņš ∙ čempions mežā

Kokospiena Tom Kha zupa ar tīģergarnelēm
Kašers ∙ bērnu ballīšu čempions

PAMATĒDIENI

Pasta ar tīģergarnelēm, baby spinātiem un baltvīna mērci
Līna Mūze un Zigismunds Sirmais ∙ šķēpmešanas čempioni

Latvijā audzēta sama fileja ar burkānu biezeni, sezonas dārzeņiem un ingvera mērci
Kaspars Markševics ∙ čempions labdarībā

Tvaicēts vistas gaļas giross ar griķu risotto, ceptām sēnēm un baltvīna mērci
Viktors Ščerbatihs ∙ spēka čempions

Krāsnī sacepta karamelizēta vistas kājiņa ar rīsiem un burkānu – apelsīnu salātiem
Elita Patmalniece ∙ čempione mākslā

Liellopu gaļas kāpostu tīteņi ar lapu salātiem un bešamela mērci
Sergejs Jēgers ∙ balss čempions

Cūkgaļas cepetis ar ceptām tīģergarnelēm, Agata mini kartupeļiem un teriyaki mērci
Baiba Runce ∙ smaida čempione

DESERTI

Šokolādes parfē ar iebiezinātā piena biskvītu un kļavu sīrupu
Rebeka Koha ∙ spēka čempione

Roberto mammas deserts Sardīnijas gaumē ar saldējumu un karameļu mērci
Roberto Meloni ∙ pozitīvisma čempions


KOMENTĀRI

+ PIEVIENOT SAVU KOMENTĀRU
Maija 22.01.2019
Kāpēc tikai reizi nedēļā?

Restorānu vērtējumi


Restorāni | Krogi | Gardēžiem
Aizvērt Izvēlies