Dining
Sestdiena, 23. februāris Almants un Haralds

Brīvdienu brokastis

Foto: centrāltirgus gastronomijas paviljonā atvērts Centrālais Gastro Tirgus

2. februārī renovētajā Rīgas Centrāltirgus gastronomijas paviljonā darbu sācis Centrālais Gastro Tirgus, kas ir pirmais iekštelpu gastrotirgus Latvijā. 

Jaunajā ēdināšanas blokā darbojas vairāk kā 20 dažādas ēstuves, kā arī 2 bāri. Visi ēdieni top apmeklētāju acu priekšā atvērtā tipa virtuvēs, ēdienu sortiments gana plašs - no burgeriem, picām, zupām līdz suši un dažādiem Āzijas street food ēdieniem.


Centrālais Gastro Tirgus būs arī iespēja izaicināt sevi un realizēt idejas īpašā pop-up kioskā, kur interesenti varēs atvērt savu ēdināšanas vietu, bet pavāri – izmēģināt drosmīgas idejas.

Centrālā Gastro Tirgus darba laiks: 10:00 - 22:00, piektdienās, sestdienās līdz 02:00.

KOMENTĀRI

+ PIEVIENOT SAVU KOMENTĀRU

Restorānu vērtējumi


Restorāni | Krogi | Gardēžiem
Aizvērt Izvēlies