Sestdiena, 25. maijs Junora un Anšlavs

Brīvdienu brokastis

Arī šovasar atzīti Latvijas šefpavāri gatavos vakariņas uz ezera

Ar šefpavāra Raimonda Zommera vakariņām 25. maijā tiek atklāta vasaras pop-up restorāna Vakars uz ezera (Dinner on the lake) trešā sezona.

Vakars uz ezera ir pop-up restorāns, kas atrodas uz Kālezerā peldoša plosta. Pasākuma laikā dzīvās noskaņu mūzikas pavadījumā tiek servētas turpat uz vietas gatavotas sešu kārtu vakariņas ar piemeklētu vīnu izlasi. Pasākums sākas aptuveni trīs stundas pirms riet saule, lai pasākuma izskaņā desertu varētu baudīt krāšņā saulrietā.


Trešajā Vakars uz ezera sezonā vakariņas gatavos atzīti Latvijas šefpavāri:
 
Raimonds Zommers, restorāns Entresol
Ēriks Dreibants, Restorāns 3
Uģis Veits, restorāns Valmiermuižas alus vēstniecība Rīgā
Kristaps Sīlis, zivju restorāns Dome
Ina Poliščenko, restorāns Johnatan Spa Estate
Elmārs Tannis, Pica Lulu
Kaspars Jansons, Muusu Terase
Māris Astičs, Restorāns Ferma 
Valters Zirdziņš, restorāns Valters
Ingmārs Ladigs, šova Mūsdienu Latvijas garša uzvarētājs
Svetlana Riškova, Latvijas pavāru kluba prezidente
Lauris Aleksejevs, restorāns 36. līnija
Heinrihs Erhards, restorāns Amber (Grand Hotel Kempinski)
Madara Batarāga, restorāns Aqua Luna



Informācija par gaidāmajiem pasākumiem un datumiem Vakars uz ezera Facebook lapā.

KOMENTĀRI

+ PIEVIENOT SAVU KOMENTĀRU

Restorānu vērtējumi


Restorāni | Krogi | Gardēžiem
Aizvērt Izvēlies