Dining
Otrdiena, 23. janvāris Grieta un Strauta

Vecrīga

Centrs

Pārdaugava

Citur

Mārupe

Apskati arī
WWW
Ēdienkarte

Adrese:

K. Ulmaņa gatve 199

Tālrunis:

26371371, 29457677 (banketi)

Darba laiki:

10:00 - 22:00
Piektdien, sestdien: 10:00 - 23:00
Svētdien: 11:00 - 22:00

    • Foursquare

    • Adelina KZ, 11.09.2016
      Ochen uiutnoe ,domashnee mesto, detskii ugolok ,khorosho provodim vremia tut ) ochen vkusnyi plov ,chebureki
    • vtv, 26.11.2017
      Verdynsh - restoran s udivitelnoi atmosferoi! Realno dostal uzhe svoei reklamoi na Comedy. A takzhe bar, besplatnaia parkovka i ugolok dlia detei!
    • Ieva Piekalnīte, 06.09.2015
      Neiesaku. Dārgi un slikta kvalitāte. Vistas zupa mājas gaumē - vistas gaļa, burkāni un burtiņu makaroni, garšīgi, bet ne jau pa to cenu. Karbonāde franču gaumē gandrīz 10€, bet kvalitāte nekāda.
Padomāts par bērniemNorēķini ar kartēmDzīvā mūzikaTerase vasarāWiFi

Vērdiņš

Ēdiens
Atmosfēra
Apkalpošana
Interjers
Cenas

Vērtēt

Ēdiens
Atmosfēra
Apkalpošana
Interjers
Cenas

„Vērdiņu” Ulmaņu gatves ceļmalā zina daudzi - galu galā kafejnīca darbojas jau vairāk kā desmit gadus un tas ir viens no nedaudzajiem sabiedriskās ēdināšanas ilgdzīvotājiem. „Vērdiņa” pluss ir plašums un telpu daudzveidība – galvenā zāle ar kamīnu ir gaiša un plaša, „Wood bar” zāle ir diskrētāka un tumšāka, vairāk piemērota, ja paredzēta kāda intīmāka vai diskrētāka pasēdēšana šaurā lokā. Vēl otrajā stāvā ir arī atsevišķa banketu zāle, bet vasarā darbojas plaša terase.

„Vērdiņa” virtuves valstību saimnieki uzticējuši uzbeku izcelsmes pavāram, kurš līdzās garajam starptautisko ēdienu sarakstam klāt pievienojis arī autentiskus uzbeku un Kaukāza reģiona ēdienus ar dažādām plova variācijām, šurpu, harčo un čeburekiem priekšgalā. Izvēle tiešām plaša – no vienkāršiem brokastu ēdieniem (brokastis „Vērdiņā” var paēst no desmitiem rītā) līdz šašlikiem, steikiem un zivju ēdieniem. Lai man piedod Eiropas klasika, bet nolemju palikt pie austrumiem – pie čučvaras zupas (4.50 Ls) un Gul – manti (3.20 Ls).

Čučvaras zupa ar jērgaļas pelmenīšiem izrādās kā radīta aukstajam ziemas laikam - pietiekami pikanta (bet ne asa) un sātīga, ar labi sagaršojamu ķiploku klātbūtni. Zupai klāt viesmīlis piedāvā arī krāsnī ceptu jēra gaļas pīrāgu jeb samsu (1.50 Ls). Vienkāršs un garšīgs izpildījums.

Pēc neilga laika manā priekšā ir arī šķīvis ar pieciem lieliem manti pelmeņiem. Šī ēdiena popularitāte gan Tuvajos Austrumos, gan Kaukāzā novedusi pie tā, ka katrā reģionā to gatavo pēc savas receptūras. Arī „gul manti” ir viena no versijām – ar jēra gaļas pildījumu un skābo krējumu. Pelmeņi ir garšīgi un, lai gan tie nav pārāk sātīgi, vietas viesmīļa piedāvātajam desertam īsti vairs nepietiek.


Ja esat ģimene ar bērniem, tad ziniet, ka „Vērdiņš” padomājis arī par bērniem – viņiem restorānā ir savs rotaļu laukums un pašiem sava ēdienkarte, turklāt nevis ēdienkartes beigās, bet pašā sākumā. Un tā nav nejaušība.

KOMENTĀRI

+ PIEVIENOT SAVU KOMENTĀRU
badge

Piedāvājumi!

 
hot Foto: Unikāls neatklāto garšu piedzīvojums Restorānā 3

Foto: Unikāls neatklāto garšu piedzīvojums Restorānā 3

Restorāns 3 otrā stāva zālē var pi ...
hot Jaunums! Dienas ēdienkarte M. Pūre restorānā Ogrē

Jaunums! Dienas ēdienkarte M. Pūre restorānā Ogrē

Ogres "M.Pūre beķereja & resto ...

Restorānu vērtējumi


Restorāni | Krogi | Gardēžiem
Aizvērt Izvēlies