Dining
Pirmdiena, 24. septembris Agris un Agrita

Brīvdienu brokastis

Apskati arī
WWW
Ēdienkarte

Adrese:

Pulkveža Brieža iela 2, Rīga

Tālrunis:

66220000

Darba laiki:

11:00 - 23:00
Piektdien: 11:00 - 24:00
Sestdien: 12:00 - 24:00
Svētdien: 12:00 - 22:00


Padomāts par bērniemNorēķini ar kartēmTerase vasarāWiFi

Singh's (P. Brieža)

Ēdiens
Atmosfēra
Apkalpošana
Interjers
Cenas

Vērtēt

Ēdiens
Atmosfēra
Apkalpošana
Interjers
Cenas
Šis ir jau otrs indiešu restorāns "Singh's" Rīgā. Tā saimnieki ir no Londonas, kur indiešu virtuve ir lielā cieņā. Briti, starp citu, mēdz apgalvot, ka Indijas kulinārā kultūra lielā mērā ietekmējusies no britu parašām, taču patiesībā ir gluži otrādi - lielākā daļa tā labuma, kas šodien atrodams britu virtuvēs, nācis no Indijas. Lielisks apliecinājums tam ir Lielbritānijā iecienītais un "Singh's" nobaudāmais ēdiens zem Murgh Tikka Masala nosaukuma (8.95 €) - tie ir ļoti garšīgi garšvielu jogurtā marinēti vistas filejas gabaliņi, ko grilē Tandoor krāsnī un pasniedz Masala mērcē.

Indijas virtuvi nepārzinošs latvietis pie ēdienkartes varētu nosēdēt ilgi, taču, pārlaižot skatu ēdamzālei, uzreiz top skaidrs, ka "Singh's" klientūra saprot, kur nonākuši. Bet, ja tomēr ar indiešu virtuvi esat pašā attiecību sākumā, varat būt droši, ka "Singh's" būs pareizā izvēle, ar vienu piebildi - romāns ar indiešu virtuvi jāsāk pakāpeniski un asuma pakāpi iesākumā labāk izvēlēties mērenu. Ja neesat pārliecināti par izvēli, to vislabāk uzticēt viesmīļiem - viņi pratīs ieteikt, kā un ar ko ēdiens vislabāk baudāms.

"Singh's" ēdienkarte, tāpat kā Indijas virtuve, ir daudzveidīga, aromātiska un garšīga. Kulinārais virziens vērsts Pendžabas virzienā Indijas ziemeļos un, ja vēlaties izgaršos autentisku tieši šī reģiona garšu, izvēlieties kādu no tipiskajiem Panjabi ēdieniem, piemēram, jēru īpašajā masalas mērcē (9.95 €). Pasaulē par vispopulārāko Indijas ēdienu uzskata kariju, tas ir gaļas, zivju vai dārzeņu ēdiens īpašā karija mērcē, ko ēd kopā ar rīsiem vai indiešu naan maizi. "Singh's" piedāvā dažādus karija veidus, arī kormas un masalas, arī asuma pakāpes pieejamas sākot no pietiekami maigas līdz velnišķīgi asai. Lai garšaugu mērces būtu aromātiskas un ar izteiktu garšu, te tās gatavo tikai no svaigu garšvielu maisījumiem.

KOMENTĀRI

+ PIEVIENOT SAVU KOMENTĀRU
Saule 28.08.2018
Vienīgā vieta Rīgā, kur var dabūt labu indiešu ēdienu.

Restorānu vērtējumi


Restorāni | Krogi | Gardēžiem
Aizvērt Izvēlies