Dining
Otrdiena, 23. janvāris Grieta un Strauta

Vecrīga

Centrs

Pārdaugava

Citur

Mārupe

Apskati arī
WWW
Ēdienkarte

Adrese:

Pils iela 6, Mālpils

Tālrunis:

26666600

Darba laiki:

Pirmdien: slēgts
Otrdien: 12:00 – 20:00
Trešdien: 12:00 – 20:00
Ceturtdien: 12:00 – 20:00
Piektdien: 12:00 - 20:00
Sestdien: 12:00 - 22:00
Svētdien: 12:00 – 20:00



    • Foursquare

    • Inta Ozolina, 31.07.2013
      Very good cuisine, kind of Latvian, but with a contemporary twist. Highly recommended! :) will certainly return :)
    • Aleksejs Petrovs, 18.11.2011
      Zamechatelnoe krasivoe mesto s khoroshim i uchastlivym obsluzhivaniem. Rekomenduiu. Pravda, doroga ot Siguldy plokhaia.
    • Manas Dāvanas, 14.04.2014
      Mālpils muižas kolektīvs jubilāram dāvina 40% atlaidi nakšņošanai muižas Lux numurā, un, ja baudīsiet vakariņas muižas restorānā – pārsteigums no šefpavāra.
Norēķini ar kartēmDzīvā mūzikaTerase vasarāWiFi

Mālpils muiža

Ēdiens
Atmosfēra
Apkalpošana
Interjers
Cenas

Vērtēt

Ēdiens
Atmosfēra
Apkalpošana
Interjers
Cenas
Mālpils muižas restorāns sākas jau ārpusē, jo muižas šarms uzrunā vēl pirms esi nokļuvis restorānā. Interjers ar balti klātiem galdiem uzbur svētku sajūtu, galu galā ne katru dienu gadās pusdienot muižā. Velves un senlaicīgās mēbeles restorānā ieviesušas vēsturisku noskaņu, bet kopumā restorāns ir gaišs un pietiekami plašs, lai apmeklētāji šeit justos ērti.

Muižas klātbūtne restorānam uzlikusi pasmagu nastu, jo tik elegantā vidē nekas nedrīkst noiet greizi, un restorāna šefpavāre Aija Gabrāne to labi apzinās. Ēdienkarte ir kompakta, lai visus ēdienus bez izņēmuma varētu nodrošināt maksimāli svaigus. Vienalga, ko ēdīsiet - zupu, otro vai desertu, viss būs svaigs un tikko pagatavots.

Mālpils muižas viesmīļi rada priekšstatu, ka arī pilnā zālē neviens netiks piemirsts un neuzkrītoša uzmanība katram galdiņam ir garantēta. Arī šefpavāre ik pa laikam parādās zālē, lai personīgi pārliecinātos par viesu labsajūtu.

Kamēr niekojamies ar pašcepto maizi, klāt jau arī uzkodas glītā noformējumā. Plāni grieztas brieža gaļas šķēlītes labi sader ar marinētajām sēnēm un sieru. Eleganta, tajā pat laikā ļoti vienkārša un dabīga uzkoda, kurā galvenā loma ir brieža gaļai.

Tīģergarneļu uzkoda ar spinātiem, meloni, cieto sieru un smiltsērkšķu marmelādi apliecina šefpavāres vēlmi eksotiku savienot ar vietējiem labumiem un rezultātā viņai izdevies krāšņs izpildījums ar bagātīgu, svaigu un sievišķīgu garšu buķeti.  

Pavisam drīz jau mūsu acu priekšā ir ļoti skaisti pasniegti pamatēdieni un nevar nenovērtēt šefpavāres ieguldīto darbu. Gan ar Mālpils (kuru gan vēl) sieru un spinātiem pildīta forele, gan truša šķiņķīši ir kompozicionāli un saturiski pārdomāti, ar patiesu un nesamocītu garšu paleti.

Lai gan maltīte jau galā, šefpavāre savu uznācienu turpina ar svaigu rabarberu sorbertu komplektā. Vienīgā nožēla dodoties prom, bija, ka neieradāmies kurkstošiem vēderiem un deserti tā arī palika nenogaršoti. Tos tad nākamreiz.

Uzmanību! Pirms mērot ceļu uz Mālpils muižas restorānu, iepriekš vēlams sazināties ar administrāciju, lai noskaidrotu par restorāna pieejamību.
badge

Piedāvājumi!

 
hot Foto: Unikāls neatklāto garšu piedzīvojums Restorānā 3

Foto: Unikāls neatklāto garšu piedzīvojums Restorānā 3

Restorāns 3 otrā stāva zālē var pi ...
hot Jaunums! Dienas ēdienkarte M. Pūre restorānā Ogrē

Jaunums! Dienas ēdienkarte M. Pūre restorānā Ogrē

Ogres "M.Pūre beķereja & resto ...

Restorānu vērtējumi


Restorāni | Krogi | Gardēžiem
Aizvērt Izvēlies