Dining
Trešdiena, 17. oktobris Gaits un Karīna

Vecrīga

Centrs

Pārdaugava

Citur

Mārupe

Apskati arī
WWW
Ēdienkarte

Adrese:

Andrejostas iela 4

Tālrunis:

27757255

Darba laiki:

12:00 - 23:00
Piektdien: 12:00 - 01:00
Sestdien: 11:00 - 01:00
Svētdien: 11:00 - 19:00

Norēķini ar kartēmDzīvā mūzikaTerase vasarāWiFi

Koya

Ēdiens
Atmosfēra
Apkalpošana
Interjers
Cenas

Vērtēt

Ēdiens
Atmosfēra
Apkalpošana
Interjers
Cenas

Andrejsalas "Koya" ir mūsdienīgs un ambiciozs restorāns ar skaidri saprotamu vīziju. Savā pastāvēšanas laikā tas pratis uztaustīt stabilu klientūru un sasniedzis katra restorāna mērķi – vietas pie galdiem vakaros, jo īpaši vasarā, jārezervē iepriekš.

Neaizmirsīsim, ka "Koya" šajā savulaik pamestajā pilsētas nomalē bija pirmie, kas starp pusgruvušajiem mūriem uzdrošinājās ieviest dzīvību. Skeptiķi jau labu laiku ir atsēdināti, un "Koyas" paraugam sekojuši virkne citu restorānu, kas tagad kā puķes dobē sarindojušies blakus viena otrai, padarot Andrejsalu par vienu no trendīgākajiem izklaides galamērķiem pilsētā.

Restorāns ierīkots savulaik nolaistā vienstāva būvē, kas, spriežot pēc formas, agrāk pildījusi noliktavas funkciju. Telpas dizains, gluži kā trāpījums tieši mērķī, - pakārtots videi, kurā restorāns atrodas. Industriālajā interjerā jūt viegli romantisku pieskārienu, pašā telpā dominē koks, stikls un metāls. Bet vasaras terase, kas, starp citu, ir aktuāla arī vēsajos gada mēnešos, pašā Daugavas krastā saplūst ar restorāna iekštelpu un, ja ārā ir par karstu, tad pateicoties atvērtajam plānojumam, arī sēžot restorānā, nejūties noslēgts no pārējiem. Restorāna centrā iekārtots bārs, aiz kura uz paaugstinājuma iekārtota virtuve - apzināts un izdevies risinājums, jo viesi zālē var vērot, kas notiek virtuvē.

"Koya" vēl joprojām ir viens no stilīgākajiem restorāniem pilsētā, taču pilsētnieku prasības arvien pieaug un ar stilīgu vidi un labu skatu vien nepietiek. Tādēļ virtuves standarti Koijā tiek turēti pietiekami augstā līmenī, un tas labi, jo citādi varētu pārmest, ka restorāna galvenais trumpis ir telpa ar iespaidīgu skatu uz prāmju piestātni.

Ēdienkarte sadzīvo ar šejienes noskaņu un prezentē mūsdienīgas virtuves iespaidu, par atbilstošu cenu, saprotams. Piedāvājumā lielākoties mūsdienu Eiropas klasika, kam šefpavārs piešķīris savu rokrakstu. Cenas "Koya" ir virs vidējā, taču ir vērts maksāt un, ja vien strausa fileja vai jērs nav jūsu ikdiena, tad maltītei vienam būs jārēķinās ar kādiem eiro divdesmit pieciem trīsdesmit.

KOMENTĀRI

+ PIEVIENOT SAVU KOMENTĀRU
Ingeborga 11.07.2018
Super stilīgi un smuki. Lēti nav, bet šad un tad var sevi palutināt.
Zane 05.10.2017
Šis man patīk, ja būtu lētāk, ietu biežāk :)
Meja 03.09.2017
Es arī par brančiem - super!
Ilze 29.08.2017
Superīgi branči!
Desa 24.08.2017
Labs restorāns ar kvalitatīvu apkalpošanu un garšīgu virtuvi. Cenas gan varētu būt zemākas, bet no otras puses var saprast, ka par skatu un interjeru jāpiemaksā :D
Alise 31.07.2017
Absolūts vasaras hīts ar brīnišķīgu terasi.
es 27.01.2017
smuki un glauni appetissimo.blogspot.com/2012/07/koya-riga.html

Restorānu vērtējumi


Restorāni | Krogi | Gardēžiem
Aizvērt Izvēlies