Dining
Trešdiena, 17. oktobris Gaits un Karīna

Vecrīga

Centrs

Pārdaugava

Citur

Mārupe

Apskati arī
WWW
Ēdienkarte

Adrese:

Hospitāļu iela 1, Rīga

Tālrunis:

67491212

Darba laiki:

12:00 - 24:00

JaunumsNorēķini ar kartēmTerase vasarāWiFi

International

Ēdiens
Atmosfēra
Apkalpošana
Interjers
Cenas

Vērtēt

Ēdiens
Atmosfēra
Apkalpošana
Interjers
Cenas
Starptautiskā tēma restorāna nosaukumā vistiešākajā veidā atspoguļota ēdienkartē, kur ēdieni atlasīti pēc ģeogrāfiskā principa - Japāna, Krievija, Latvija, Jaunzēlande & Austrālija, Spānija, Francija, Itālija un, visbeidzot, internacionālā virtuve. International publika ir tikpat raiba, cik ēdienkarte - apmeklētāju vidū ir gan astoņgadīgi skolas puikas, gan padzīvojušas sirmgalves. Modernajā minimālisma interjerā pārsvarā pelēcīgie toņi, kas vietām kontrastē ar baltiem un melniem akcentiem. Lai gan vienu no sienām aizņem melnbaltu "iz dzīves" kadru kolāža, interjers kopumā atstāj mūsdienīgas vides iespaidu.

Šķiet, ka mini porciju koncepcija guvusi lielu piekrišanu un viesmīļiem vairs nav jāvelta milzu pūles, lai viesiem izskaidrotu vīziju par neliela izmēra porcijām. Galvenais, ka viesi gatavi nogaršot pēc iespējas vairāk, taču vislabāk sākt ar diviem, trim ēdieniem un, ja nebūs gana, tad var turpināt. Uzreiz jāsaka - izvēlēties nav viegli un šādos gadījumos liela nozīme ir servisa profesionalitātei. Viesmīle, kas mūs aptekalē, savu darbu veic ar nemākslotu prieku un izsmeļoši var pastāstīt par jebkuru (!!!) ēdienu. Tiešām profesionāli, tajā pašā laikā brīvi un nepiespiesti.

International zināmā mērā paši sarežģījuši sev dzīvi, jo viena vai divu ēdienu vietā, vidēji izsalcis apmeklētājs šeit ierodas uz vismaz diviem, bet visbiežāk uz trim, četriem dažādiem ēdieniem, un pavāriem līdz ar to ir vairāk darba. Lai gan nelielu porciju sagatavošana ir piņķerīgāka, apkalpošana restorānā ir zibenīga.

Priekšstats, ka katrs no ēdieniem ir līdz smalkumam nostrādāts, uzreiz apstiprinās par visiem simts - Cara zivju zupa ar vairāku veidu zivīm smaržo jau pa gabalu un garšo lieliski. Patstāvīgie klienti, iespējams, iebildīs, ka izceļam tikai dažus no ēdieniem, taču Latvijā audzēta strausa gaļas tartars gan garšas, gan vizuālajā ziņā pārspēja gaidīto. It kā klasisks un ne pārāk sarežģīti pagatavojams ēdiens, taču perfekti nostrādāts un ar daudzveidīgām garšām apveltīts un, ja vien rindā negaidītu liellopa Velingtons, varētu vēl vienu tādu notiesāt. Visbeidzot, klasiskais velingtons (beef wellington) - akurāti, precīzi pagatavota sulīga liellopa gaļa, ar smalkjūtīgu sēņu un šķiņķa kārtu. Gan gaļa, gan kārtainās mīklas apvalks pagatavoti tik labi, ka mēli var norīt. Absolūts bestellers, jau gadiem.

Rezumējot restorānā piedzīvoto, jāsecina, ka liela nozīme ir detaļām. Katrai niansei šeit ir sava konkrēta loma un kopā tās veido kvalitatīvi pavadīta laika formulu, atliek tikai piemeklēt labu kompāniju.

Restorānu vērtējumi


Restorāni | Krogi | Gardēžiem
Aizvērt Izvēlies