Dining
Svētdiena, 27. maijs Dzidra, Dzidris, Gunita un Loreta

Brīvdienu brokastis

Apskati arī
WWW
Ēdienkarte

Adrese:

Krasta iela 68a, Rīga

Tālrunis:

67019619

Darba laiki:

Pirmdiena-trešdiena: 12:00 - 21:00
Ceturtdiena-piektdiena: 12:00 - 22:00
Sestdiena: 11:00 - 22:00
Svētdiena: 11:00 - 17:00


Norēķini ar kartēmWiFi

Gastronome

Ēdiens
Atmosfēra
Apkalpošana
Interjers
Cenas

Vērtēt

Ēdiens
Atmosfēra
Apkalpošana
Interjers
Cenas
Neiedomājamā jūras velšu un zivju daudzveidība, ko nodrošina tiešās piegādes no 15 pasaules valstīm un 3 okeāniem vairākas reizes nedēļā jau pats par sevi ir lielisks iemesls, lai iegrieztos Gastronome grilbārā.

Gastronome kvalitātes pamatā ir svaigi un augstvērtīgi produkti, kas meistarīgi pagatavoti ar mīlestību. Viesu izvēlei pieejams unikāls jūras velšu, kā arī plašs dažādu zivju ēdienu klāsts. Ik dienu pieejami vairāk kā desmit dažādu austeru veidu un vairāk kā 20 veidu zivju un jūras velšu. Baltās zivis no Ziemeļu ledus okeāna, garneles no Madagaskaras piekrastes, omāri no Kanādas, astoņkāji no Senegālas un citas jūras veltes.

Tā kā Gastronome grilbāram blakus atrodas delikatešu veikals Gastronome, viesiem, konsultējoties ar pārdevēju-pavāru, ir lieliska iespēja izvēlēties svaigu zivi vai jūras veltes tieši no vitrīnas vai, teiksim, omāru no akvārija, un pavārs to pagatavos jūsu acu priekšā uz grila. Laba ziņa arī izsmalcinātu dzērienu pazinējiem - arī dzērienus malkošanai restorānā (vairāk kā 900 dažādu veidu) iespējams izvēlēties no plašā Gastronome veikala sortimenta. 

Milzu popularitāti iemantojuši Gastronome grilbāra īpašie pasākumi, kā, piemēram, vairāku kārtu vakariņas, vakariņas ar someljē, austeru un vīnu baudīšanas vakari un citi pasākumi, kuru ēdienkarti veido viens no talantīgākajiem Rīgas šefpavāriem, Latvijas pavāru kluba valdes loceklis, Baltic Culinary Star Club konkursa sudraba medaļas ieguvējs - Jevgēņijs Ponomarjovs. Starp citu, viņa veikumu augstu novērtējis pasaulslavenais restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy Hayler).

Ņemot vērā lielo pieprasījumu, restorānā tapis jauns projekts "Dining & Cooking" jeb vakariņas ar šefpavāra meistarklasi, kuru laikā viesi var vērot ēdienu tapšanas procesu, uzzināt daudz ko aizraujošu, un izbaudīt gardas četru kārtu vakariņas. Šāds vakariņu formāts ir ideāli piemērots atpūtai ar ğimeni, draugiem, kolēğiem, tā var izrādīties arī kā lieliska dāvana. Gluži tāpat kā gardēžu iecienītās omāru vakariņas, kas norisinās katru ceturtdienu, un brīvdienu branči ar lieliskiem zivju, austeru, mīdiju, garneļu un citu jūras velšu ēdieniem. Un, pats labākais - Gastronome grilbārā joprojām valda nepiespiesta atmosfēra, ko daudzu gadu garumā dabiski veidojuši apmeklētāji.


KOMENTĀRI

+ PIEVIENOT SAVU KOMENTĀRU
Zīle 27.03.2018
Labākā vieta Rīgā, kur aizbraukt, ja gribās garneles!

Restorānu vērtējumi


Restorāni | Krogi | Gardēžiem
Aizvērt Izvēlies