Dining
Otrdiena, 23. janvāris Grieta un Strauta

Vecrīga

Centrs

Pārdaugava

Citur

Mārupe

Apskati arī
WWW
Ēdienkarte

Adrese:

Elizabetes iela 83/85, Rīga

Tālrunis:

67770957

Darba laiki:

Gourmet brokastis: 07:30 - 11:00
Sezonas à la carte: 12:00 - 23:00
Svētdienas vēlo brokastu à la carte: 12:00 - 16:00


Norēķini ar kartēmTerase vasarāWiFi

Bergs

Ēdiens
Atmosfēra
Apkalpošana
Interjers
Cenas

Vērtēt

Ēdiens
Atmosfēra
Apkalpošana
Interjers
Cenas
Restorāns "Bergs" ir Rīgas Haute Cuisine restorānu sirds. Izcils ēdiens šeit top par mākslas darbu, ko restorāna izsmalcinātā atmosfēra un īpaši veidotais interjers aicina baudīt nesteidzīgi un līdz pilnībai izgaršojot katru garšas niansi. Restorāns atrodas pilsētas centra skaistākajā vēsturiskajā ēku kompleksā Berga Bazārā, vietā ar pieczvaigžņu šarmu, ko rada vēsturiskā arhitektūra, elegantais dizains un pieczvaigžņu viesnīca "Hotel Bergs".

Interjers ir elegants, ar absolūtu uzmanību dizaina detaļām. Interjera elementu dizains, forma, izcilie audumi un harmoniskā krāsu gamma ir pielāgoti tieši restorānam "Bergs", lai izceltu un papildinātu galveno – neatkārtojamo produktu un tā garšu. Interjerā ir īpaši domāts par komfortu, lai maltīti var baudīt bez steigas. Tādēļ restorānā ir ērtākie krēsli Rīgā ar rūpīgi piemeklētu sēdēšanas leņķi un galda novietojuma proporciju.

Restorāna "Bergs" atmosfēru papildina klaviermūzika, saksofons, klasiskā mūzika, viss kopā veidojot unikālāko restorāna apmeklējuma pieredzi Rīgā, kas vēl ilgi paliek atmiņā.

Restorāna "Bergs" šefpavārs ir Jānis Zvirbulis, garšas perfekcijas patriots, kura attieksme un augstās prasības pret ēdienu nāk no Francijas klasiskās un mūsdienu kulinārijas skolas un pasaules labākajiem franču šefpavāriem – Pola Bokū (Paul Bocuse), Alēna Dukasa (Alain Ducasse) un desertu meistara, pasaules čempiona Žeroma Langiljē (Jerome Langillier).

J. Zvirbuļa radītajā ēdienkartē galvenais ir izcils produkts un tā dabīgā garšas kvalitāte. Tādēļ restorāna "Bergs" ēdienkartē nav nejaušību, katra detaļa ir rūpīgi pārdomāta un katrs produkts – šefpavāra personīgi izmeklēts no labākajām vietējām saimniecībām un pasaules delikatešu vidus. Aiz katra produkta ir īpašs stāsts un visi produkti tiek iepirkti svaigi. Zivju un jūras velšu izlase, fuagrā un Latvijas brieža gaļa, kas ir viena no restorāna vizītkartēm, nāk no savvaļā augušiem dzīvniekiem, pieškirot unikālu dabas garšu.

Īpašs šefpavāra lepnums ir omārs, kas tiek gatavots pēc 100 gadus senas un līdz pilnībai izstrādātas franču receptes. Deserti – tikai no īstās Valrhonas šokolādes, pielāgojoties sezonai un tās garšām. Visas maltītes top nesteidzīgi, veltot laiku katrai detaļai, lai viesis var baudīt perfektu garšu unisonu.

KOMENTĀRI

+ PIEVIENOT SAVU KOMENTĀRU
badge

Piedāvājumi!

 
hot Foto: Unikāls neatklāto garšu piedzīvojums Restorānā 3

Foto: Unikāls neatklāto garšu piedzīvojums Restorānā 3

Restorāns 3 otrā stāva zālē var pi ...
hot Jaunums! Dienas ēdienkarte M. Pūre restorānā Ogrē

Jaunums! Dienas ēdienkarte M. Pūre restorānā Ogrē

Ogres "M.Pūre beķereja & resto ...

Restorānu vērtējumi


Restorāni | Krogi | Gardēžiem
Aizvērt Izvēlies